Nieuw: Ook te bezoeken op zaterdagavond!! 

Let op: dagen en tijden van deze expositie wijken af van wat u gewend was:

Van zaterdag 11 maart t/m zondag 26 maart, elke zaterdag van 19.00 – 22.00 uur en elke zondag van 13.00 – 17.00 uur.

Gedurende drie weken presenteren drie kunstenaars: Marieke van Heesbeen (keramiek), Nol Trum (foto’s) en Tim Vermeulen (scenograaf, lichtkunstenaar) hun expositie/performance, die bijzonder verrassend van opzet zal zijn.

Geen statische expositie, eerder een belevingsroute in beeld, kleur en geluid, waarin de kunstenaars hun diversiteit aan kunstuitingen in samenhang met elkaar zullen presenteren. Daarbij gaan ze hun eigen ruimte vormgeven en zichtbaar maken in wisselende opstellingen, de echtheid en de tastbaarheid ervan tonen, met soundscapes en – alleen op de zaterdagen – optredens door muziekkunstenaars. Daarbij willen ze het publiek vragen of ze mee willen doen, naar binnen willen kijken in hun eigen No Man’s Land en willen fantaseren over hun eigen waarnemingen . ‘Niet om ze in verlegenheid te brengen, maar omdat we ons publiek hun eigen ervaringen gunnen. En wijzelf komen weer een stapje verder in ons proces,’ aldus de kunstenaars.