• Wilt u een aankoop doen uit het winkeltje maar dan buiten de tijden dat onze exposities lopen? Dat kan ! In principe zijn wij elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 open. Wel vragen wij u om vooraf even contact op te nemen met de coördinator van ons winkeltje, Anni van Dal (06-44334969).

  Open tijdens exposities en dinsdagochtend op afspraak
  Open tijdens exposities en dinsdagochtend op afspraak

  Wilt u een aankoop doen uit het winkeltje maar dan buiten de tijden dat onze exposities lopen? Dat kan ! In principe zijn wij elke dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 open. Wel vragen wij u om vooraf even contact op te nemen met de coördinator van ons winkeltje, Anni van Dal (06-44334969).

 • Het Winkeltje  

   

  Een bezoek aan de expositieruimte van de Cultuurtoren is niet compleet zonder een bezoek aan "Het winkeltje". Vanaf de start van Stichting Honsoirde is hier een bijzondere selectie religieuze en/of abdijgerelateerde voorwerpen te koop. De opbrengsten dienen als ondersteuning voor onze stichting. 

  In de zomerperiode is er hard gewerkt om "Het Winkeltje" een eigentijdse uitstraling te geven. Bovendien zijn er vanaf dit seizoen ook geselecteerde kunstobjecten te koop van kunstenaars. Verder worden er cadeauartikelen verkocht die een link hebben met kunst en ambacht.  "Het Winkeltje" is te bezoeken op de zondagen dat de expositieruimte geopend is. 

   

 • Wat gaat dat snel! En als de tijd snel gaat dan betekent dat ook vaak dat het leuk is. En dat was het ook! We zijn trots op de belangstelling die er was en trots op de vele complimenten die we kregen voor de metamorfose. Er zijn al veel leuke cadeautjes verkocht en hopen dat in de toekomst te blijven doen. Dus als u wat te vieren hebt, een jarige job wilt verrassen of zomaar een leuk kleinigheidje voor jezelf wil kopen: kom gerust even kijken in “Het Winkeltje” in de Cultuurtoren van Honsoirde. En………..vertel het door

  6.10.19 De eerste expositie zit er al weer op en dat betekent ook de startperiode van “Het Winkeltje” erop zit.
  6.10.19 De eerste expositie zit er al weer op en dat betekent ook de startperiode van “Het Winkeltje” erop zit.

  Wat gaat dat snel! En als de tijd snel gaat dan betekent dat ook vaak dat het leuk is. En dat was het ook! We zijn trots op de belangstelling die er was en trots op de vele complimenten die we kregen voor de metamorfose. Er zijn al veel leuke cadeautjes verkocht en hopen dat in de toekomst te blijven doen. Dus als u wat te vieren hebt, een jarige job wilt verrassen of zomaar een leuk kleinigheidje voor jezelf wil kopen: kom gerust even kijken in “Het Winkeltje” in de Cultuurtoren van Honsoirde. En………..vertel het door