Gesprekken Aan Tafel/ Misschien een laatste maal
In één van de tentoonstellingsruimten van Cultuurtoren Honsoirde zal op 4 avonden de tafel worden gedekt voor een gemengd gezelschap van betrokken burgers:  Oekraïnse vluchtelingen en statushouders die tijdens een veganistische aaltijd in gesprek gaan met elkaar en met inwoners van de gemeente Heusden. De gesprekken gaan over sterfelijkheid en andere thema’s uit Het Laatste Avondmaal.

Tien gasten worden uitgenodigd om samen te dineren en te spreken over sterfelijkheid. Aan de hand van (drank)spellen en denkoefeningen wordt het gesprek op gang gebracht. Over het mooiste uitzicht dat we ooit zagen, stoffelijk overschot en faceswappen met een dode. Over wat we doen, en nalaten.

De gastvrouwen van Radicale Gezelligheid serveren, onder het genot van wijn en frietjes, de sterfelijkheid. Zij reflecteren met u op het leven en de lege plek, die we allemaal ooit aan tafel zullen achterlaten.

Voor meer informatie over Radicale Gezelligheid bezoekt u de website

De gesprekken worden gehouden op zaterdag 18 en zondag 19 november en vrijdag 8 en zaterdag 9 december, aanvang 18.00 u. Kosten € 35,- pp.

Misschien een laatste maal is ook door de pers goed ontvangen. Annette Embrechts schreef voor de volkskrant een recensie over de voorstelling:

Radicale Gezelligheid is een theaterduo om in de gaten te houden ★★★★☆
“Het betekenisvolle gesprek tijdens de sfeervolle ontmoeting met deze twee jonge theatermakers laveert van euthanasie en testament naar de ziel van een spruitje.”